اشتراک‌گذاری با چند Place

شما می‌توانید پست‌ها و فایل‌های خود را هم‌زمان با چند Place به اشتراک بگذارید که این شیوه به شما یک ابزار ارتباطی قدرتمند برای برقراری تماس با چند تیم را افراهم می‌کند.

نوشتن یک پست و اشتراک‌گذاری آن با یک Place

۱. یک پست جدید را با کلیک روی آیکون نوشتن در نوار کناری شروع کنید. پنجره‌ای به‌عنوان صفحه‌ی نوشتن برای شما باز خواهد شد که با یک نوارابزارساده تمام موارد موردنیاز شما برای نوشتن را فراهم می‌کند.

۲. پست خود را بنویسید، عنوان اضافه کنید، متن را تغییر دهید و اگر لازم است فایلی را پیوست کنید.

۳. با وارد کردن نام، نام کاربری یا نشانی ایمیل دریافت کنندگان موردنظرتان در بالای جعبه‌ی نوشتن و در بخش «اشتراک‌گذاری با » پست را با هرکس که مایلید به اشتراک بگذارید. شما می‌توانید پست خود را با ۲۰ ۳.  دریافت کننده شامل کاربران نستدی و یا نشانی‌های ایمیل بیرون از نستد به اشتراک بگذارید.

۴. پس از پایان کار، روی اشتراک‌گذاری کلیک کنید. این پست با تمام کسانی که شما در بخش «اشتراک‌گذاری با» نام کاربری آن‌ها را وارد کردید به اشتراک گذاشته می‌شود.

Check who you’ve shared with in Full View

۱. هر پست علاوه‌براینکه در یک Place به اشتراک گذاشته می‌شود در بخش خوراک و به اشتراک گذاشته‌های من نیز وجود خواهد داشت. گزینه‌ی امکانات بیشتر در پایین و گوشه‌ی سمت چپ هر پست قرار دارد.

۲. با کلیک روی این گزینه، لیستی باز خواهد شد که مورد اول آن نمایش کامل را به شما نشان می‌دهد.

۳. گزینه‌ی نمایش کامل، تمام پست را با جزییات کامل و نام مخاطبان به شما نشان خواهد داد. اگر پست یک پست زنجیره‌ای باشد شما می‌توانید لیست نمایش پاسخ‌های قبل را هم ببینید.

۴. در انتهای پست می‌توانید نام کاربری تمام Placeهای شخصی و گروهی را که پست با آن‌ها به اشتراک‌گذاشته شده ببینید که در کنار هرکدام، یک هشتگ قرار داده شده است.

۵. اگر شما مایل باشید یک پاسخ خاص را که قبلاً در یک زنجیره دریافت کرده‌اید ببینید موس را از پایین به بالا که در سمت راست پست حرکت دهید خط سبز رنگی می‌بینید که پست‌ها را به هم متصل کرده است.

۶. برای نمایش کامل پست روی آن کلیک کنید تا به‌صورت کامل باز شود. با کلیک روی فلش سبزرنگ گوشه‌ی سمت راست یک زنجیره‌ی پست می‌توانید ببینید چه افرادی مخاطب این زنجیره بوده‌اند.

مروری بر تمام مخاطبان یک پست در یک نگاه

پستی که شما در  یک place به اشتراک گذاشته‌اید همزمان در بخش خوراک و به اشتراک‌گذاشته‌های من نیز به نظر خواهد رسید. زمانی که شما پست‌های قبلتان را مرور می‌کنید با دیدن قسمت پایین پست و نام کاربری placeهای شخصی و گروهی متوجه خواهید شد که این پست با چند کاربر و کدام‌یک از آن‌ها به اشتراک گذاشته شده است.