حذف یک پست

شما می‌توانید درصورت تمایل، هر پستی‌ را از  place موردنظرتان حذف کنید. از این طریق، این پست فقط از حساب کاربری شما حذف خواهد شد و همچنان برای مخاطبان‌تان نمایش داده می‌شود.

حذف یک پست

  1. از ستون فرعی به صفحه‌ی اصلی بروید.
  2. از نوار بالای صفحه، برروی قسمت «اشتراک‌گذاشته‌های من» کلیک کنید.
  3. بعد از انتخاب پستی که مایل به حذف آن هستید، برروی امکانات بیشتر کلیک کنید.
  4. سپس گزینه‌ی «جابه‌جایی از » را انتخاب کنید.
  5. بعد از این مرحله به قسمتی هدایت می‌شوید که باید place موردنظرتان که مقصدجابه‌جایی است را انتخاب کنید.

6.در این قسمت از شما پرسیده می‌شود که آیا از حذف پست اطمینان دارید؟ اگر نظر شما درباره‌‌ی جابه‌جایی پست تغییر کرد می‌توانید در این بخش این دستور را لغو کنید و اگر هنوز تصمیم به ادامه‌ی این روند دارید برروی بله کلیک کنید.

  1. پست از place مدنظر شما جابه‌جا خواهد شد و نمایش یک پاپ آپ سبزرنگ کوچک در سمت راست صفحه این موضوع را به شما اطلاع خواهد داد.

بدنیست بدانید: شما می‌توانید این قابلیت را در تمام placeهایی که در آن‌ها پست به اشتراک گذاشته‌اید داشته باشید.