نوار اشتراک‌گذاشته‌های من

نوار اشتراک‌گذاشته‌های من چیست؟

دراین بخش، شما می‌توانید تمام پست‌هایی که به‌اشتراک ‌گذاشته‌اید را ببینید.

عدم اشتراک‌گذاری یک پست

این امکان برای شما وجود دارد که ظرف مدت 24 ساعت، پستی را که به‌اشتراک گذاشته‌اید، پس بگیرید یا به‌عبارتی از تمام Placeها پاک کنید. این قابلیت به شما امکان حذف پستی را می‌دهد که به هر دلیلی از اشتراک‌گذاری آن پشیمان شده‌اید. با پایان یافتن این بازه‌ی زمانی، شما فقط درصورتی‌که مدیر آن Place باشید امکان جابه‌جایی پستتان از آن Place خاص را خواهید داشت.