پاک کردن یک Place

شما می‌توانید هر زمان که خواستید تصمیم به حذف یک Place بگیرید که به هردلیلی مفید نیست. فقط به یاد داشته باشید که:

  • شما درصورتی قادر به حذف یک Place هستید که مدیر آن باشید.
  • با حذف یک Place تمام زیرلایه‌های آن Place هم خودبه‌خود حذف خواهند شد.

۱.ابتدا به همان Place بروید که مایل به حذف آن هستید.

۲. روی گزینه‌ی امکانات بیشتر در گوشه‌ی سمت چپ Place کلیک کرده و از انتهای لیست delete را انتخاب کنید.

۳.گزینه‌ی ترک کردن و delete تنها در صورتی عمل می‌کنند که هیچ زیرلایه‌ای برای این Place تعریف نشده باشد.

۴.در مرحله‌ی بعد، ما از شما درباره‌ی تایید تصمیمتان سوال می‌کنیم و با انتخاب گزینه‌ی پاک کردن، شما Place را پاک خواهید کرد.