private place

لایه‌های یک Grand Place براساس ماهیت و نوع استفاده می‌توانند در دو گروه قرار گیرند. گروه دوم Private Place  نام دارد و با آیکون نمایش داده می‌شود که بیانگر فضایی مرزبندی شده است.

Private Place همان دستهPlaceهایی هستند که فقط اعضایی از Grand Place قادر به دیدن پست‌ها و فعالیت در آن هستند که عضو این Private Place شده باشند. لازم به یادآوری‎ست که همه‌ی Grand Placeها به‌شکل پیش‌فرض یک Private Place محسوب می‌شوند.

۱. برای ساخت private Place باید ابتدا Grand Place موردنظرتان را باز کنید.

۲. برای ساخت یک Private Place باید روی گزینه‌ی امکانات‌بیش‌تر در Grand Place یا Private Place دل‌خواهمان کلیک کنیم. اگر بر اساس شرایط و تنظیمات اجازه‌ی ساخت Place داشته باشید، گزینه‌ی ساخت Private Place را خواهید دید و با کلیک روی آن، صفحه‌ی ساخت Private Place برایتان نمایان خواهد شد.

در گام اول، باید برای  Private Place که می‌خواهید بسازید، نام، شناسه، تصویر و شرحی مختصر تعیین کنید  Placeها در نستد با نامشان دیده خواهند شد. این نام در آینده نیز تغییرپذیر است. بر پایه‌ی نامی که می‌نویسید، شناسه‌‌ای به‌صورت خودکار تولید می‌شود. دقت کنید که نمی‌توانید شناسه‌ی Place  را که هنگام ساخت تعیین می‌کنید، در آینده تغییر دهید. این شناسه برای هر Place باید منحصر‌به‌فرد است. شما مجبور نیستید از شناسه‌ای که به صورت خودکار و بر پایه‌ی نام Place تولیدشده استفاده کنید؛ می‌توانید با کلیک بر روی آیکن مداد شناسه‌ی دلخواه خودتان را وارد کنید.

 

  • نکته: شناسه‌ی Grand Place یا Private Placeی که در حال ساخت Place زیرمجموعه‌ی آن هستید، بخشی از شناسۀ Private Placeجدیدتان خواهد شد و فقط می‌توانید بخش پایانی شناسه را به دلخواه، تعیین کنید.

انتخاب تصویر و نوشتن شرح برای Private Place اختیاری است و در آینده هم می‌توانید انجام دهید. پس از تکمیل این مرحله، با کلیک روی دکمۀ سبز وارد گام بعدی ساخت Private Place می‌شوید.

 

در گام دوم، می‌توانید افرادی را که می‌خواهید به این Place اضافه کنید. برای این‌کار از گزینه‌ی افزودن اعضا استفاده کنید. شما می‌توانید فقط افرادی را اضافه کنید که پیش‌از‌این به عضویت Grand Place مرتبط با این Place، در‌آمده باشند.

 

شما می‌توانید پس از ساختPlace، فرد یا افرادی را، از یک عضو عادی به مدیر Place ترفیع دهید. در هر Place دست‌کم یک‌نفر باید مدیر باشد. شما به عنوان سازنده‌ی این Private Place مدیر آن نیز خواهید بود. حال نوبت به انتخاب این است که چه کسانی بتوانند با این Private Place پست به اشتراک بگذارند. Private Place برای این کار چهار گزینه پیش روی شما قرار می‌دهد.

 

 

  • ۱. فقط مدیران Private Place
  •  فقط مدیران خواهند توانست در آن پست به اشتراک بگذارند. البته همه‌ی اعضای این Private Place پست‌ها را می‌توانند ببیند و دیدگاهشان را برای هر پست بنویسند.
  • (در ابتدای ساختPrivate Place، فقط شما مدیر آن هستید. می‌توانید پس از ساخت Private Place، فرد یا افرادی را با ترفیع‌ دادن به عنوان مدیر برگزینید.)
  • ۲. مدیران و اعضای این Private Place
  • همۀ اعضای این Private Place خواهند توانست در آن پست به اشتراک گذاشته، پست‌ها را دیده و دیدگاهشان را برای هر پست بنویسند.
  • ۳.  مدیران و اعضای Grand Place
  • همۀ اعضای Grand Placeی که این Private Place زیرمجموعۀ آن قرار دارد، خواهند توانست با آن پست به اشتراک بگذارند، حتی اگر عضو این Private Place نباشند. البته فقط افرادی که عضو همین Private Place باشند، می‌توانند هم  پست‌ها را ببینند و هم دیدگاهشان را برای هر پست بنویسند.
  • در صورتی که این گزینه را انتخاب کنید، گزینۀ دیگری با عنوان نمایش در نتایج جست‌و‌جوی آنان پیش روی شما نمایان می‌شود که به صورت پیش‌فرض خاموش است. اگر این گزینه را روشن کنید، به دیگر اعضای Grand Place این امکان را می‌دهید، زمانی که می‌خواهند پستی را با آن به اشتراک بگذارند، به جای دانستن و وارد کردن دقیق شناسۀPlace، نام یا بخشی از شناسۀ Place را وارد کنند و در نتیجۀ جست‌و‌جویشان این Private Place را بیابند.
  • ۴. همه + ایمیل
  • هر کسی خواهد توانست با این Private Place پست به اشتراک بگذارد، حتی بدون این‌که عضو آن باشد. تنها کافی است که شناسۀ آن را در اختیار داشته باشد. حتی کسانی که در نستد عضو نیستند نیز خواهند توانست از راه ایمیل برای این Private Place پست بفرستند. کافیست که آدرس ایمیل Private Place را در اختیار داشته باشند. آدرس ایمیل Private Place از ترکیب شناسۀPlace به همراه @nested.me ساخته می‌شود. نگران نباشید، آن‌ها به محتوای Private Place شما دسترسی نخواهند داشت؛ درست مانند ایمیل که هر کسی می‌تواند به آن ایمیلی بفرستد، اما نمی‌تواند  محتوای دیگرِ ایمیل را مشاهده کند.
  • در صورت انتخاب این گزینه، گزینۀ نمایش در نتایج جست‌و‌جوی آنان پیش روی شما نمایان می‌شود که به صورت پیش‌فرض خاموش است. اگر این گزینه را روشن کنید، این امکان را به دیگر کاربران نستد می‌دهید زمانی که می‌خواهند پستی را به اشتراک بگذارند، به جای دانستن و وارد کردن دقیق شناسۀPlace، نام یا بخشی از شناسۀ Place را وارد کنند و در نتیجۀ جست‌و‌جویشان Private Place شما را پیدا کنند.

 

شما پس از ساخت Private Place نیز می‌توانید این تنظیمات را تغییر داده و اعضا را مدیریت کنید. در پایان بر روی دکمۀ ساخت Place کلیک کنید. اینک Private Place ساخته شده و خلاصه‌ای از تنظیمات و وضعیت آن، در صفحه‌ای به شما نمایش داده خواهد شد. می‌توانید با کلیک روی گزینۀ تنظیمات بیشتر حریم خصوصی، دسترسی‌های دیگر Private Place را تنظیم کنید.

 

  • در تنظیمات بیش‌تر حریم‌خصوصی می‌توانید دو دسترسی دیگر Private Place را تنظیم کنید:

 

  • ۱. چه‌کسی بتواند به این‌جا افرادی را اضافه کند؟
  • به صورت پیش‌فرض فقط مدیران Place می‌توانند افراد جدیدی به Private Place دعوت کنند. اما شما می‌توانید این گزینه را به همۀ اعضا تغییر دهید تا هر عضوی بتواند افراد دیگری را به این‌جا اضافه کند.

 

  • ۲. چه‌کسی بتواند در این‌جا Place زیرمجموعه بسازد؟
  • به صورت پیش‌فرض فقط مدیران می‌توانند Placeهایی زیرمجموعۀ Private Place بسازند. اما شما می‌توانید این گزینه را به همۀ اعضا تغییر دهید تا هر عضوی بتواند این کار را انجام دهد.

در پایان با کلیک روی گزینۀ انجام شد وارد Private Placeی که ساخته‌اید می‌شوید.